Thursday, December 20, 2012

Poolhäng

Nu har vi varit två dagar på Ko Lanta och kommit in i lunken och vant oss med den nya miljön. Idag tog vi en tur in till byn, Saladan, för att kolla läget och boka en utflykt tills på lördag. Vi ska åka en heldag till ön Ko Rok för att snorkla och ha det gott. Det är egentligen en dykbåt men de tar även emot snorklare. Vi kommer att åka med en stor dykbåt istället för så kallade speedboats. Det känns lite bättre då vi har tre små barn med. De har även barnpassning på båten så det ska nog gå bra! Allt är verkligen anpassat för barn här :)

De senaste två kvällarna har vi gått ut och käkat då mörkret faller. J har somnat i vagnen, M & M får pannkakor och sedan leker de med de andra barnen på stranden medan vi njuter av färsk grillad fisk och en öl. Solnedgångarna är verkligen så fina som man har hört talas om! Jag har tagit en tur med J då han ska sova och de är jättemånga som tar en löptur eller bara strosar i solnedgången.

Vi har det kanon och M & M har hittat kompisar här på vårt ställe. Dock vill de helst vara vid poolen där alla andra barnen är så vi får locka dem ner på stranden emellanåt. Stora M gör framsteg med sin vattenrädsla och idag duschade han faktiskt håret utan problem! Lille M har badpuffar på sig och hoppar som en galning ner i stora bassängen som om han inte gjort annat. J tycker också om att bada men vi måste passa honom hela tiden så han inte trillar ner i poolen. Då är stranden bättre så han kan springa omkring och vi föräldrar kan koppla av mer.


 Färjan på väg till Ko Lanta
 Vår lilla bungalow
 Mysigt litet resort
 Stranden är väldigt lång
 Gott om utrymme var det inte!
 Perfekt barnpool
 
 M blir mer och mer bekväm med vatten
 skymning
 Liten promenad i solnedgången
 Nöjd kille på pappas axlar
 Kvällsdopp
 Vacker solnedgång

 Mio tar en paus i skuggan
 Vi turas om att äta för att få lite lugn och ro
 Mysig restaurang med en lysande bläckfisk i bakgrunden
 I väntan på vår mat
 Nöjda killar busar loss
 En liten svensk kille kör en eldshow. Jätteduktig!
 
 
 M och M kör sin egna show med sina lasersvärd
 Glad kille hoppar ut i vågorna
 Solnedgång dag 2
 Äntligen!!! Vi hittade dem i Saladan!
Vår badkille!

1 comment:

  1. Det ser verkligen härligt ut!! Lockande... Skulle gärna göra ngt liknande. :) Kraaam

    ReplyDelete