Tuesday, December 11, 2012

I morgon åker vi!

Phra Nang beach 2006 - snart där igen :)

I morgon åker vi äntligen till Thailand! I nästan ett år har vi väntat, planerat och nu är det äntligen dags! Dock har vi varit sjuka senaste veckan i magsjuka så bättre uppladdning kunde vi fått! Men barnen är friska nu. Det är bara A som fortfarande är lite hängig.

Det blir ju en del planering med packningen när tre barn som ska med. Vi vill inte ha för mycket packning men samtidigt har vi inte lust att springa i en massa affärer det första vi gör. 10 paket välling tar ju också sin plats :)

I morgon lyfter planet kl 13 med mellanlandning i Helsingfors för att sedan flyga till Bangkok. Vi kommer åka direkt ner till Krabi för att sedan ta oss ut till Railay Beach.

Upplägget ser ut så här:
Railay Beach 5 nätter
Ko Lanta 8 nätter
Ko Tao  6 nätter
Ko Phangan 5 nätter

Vi har bokat allt boende i förväg dels för att det är värsta högsäsongen över jul och dels för att vara säkra på att vi får plats allihop i samma boende. Det är svårt att veta vilken standard vi behöver men vi har valt pool och standnära. Inga Bamsaklubbar utan små mysiga bunglowresort. Bekvämt men ändå lite äventyr beroende på dagsformen är vårt motto!

Nu ska vi passa på att njuta, fokusera på barnen och ladda upp inför en vår med nya utmaningar då J börjar förskolan.

No comments:

Post a Comment